Hoppakee!

En toen was ik er helemaal klaar mee. Waarmee? Nou, met niet schrijven en niet fotograferen. Mijn laatste ‘schrijfavontuur’ op dit blog dateert al weer van ruim twee jaar geleden (oeps!) en met fotograferen, al dan niet in opdracht, is het al niet veel beter gesteld.

Nu hoor ik je denken: “Hoe heeft het in godsnaam zo ver kunnen komen, Michaela? Meisje toch…” Oké, oké, dit klinkt erg dramatisch, I know, maar ik geef toch even antwoord: “Ik weet het eigenlijk niet zo goed. Iets met heel hard werken op kantoor en tijd die voorbij vliegt ofzo. En dan is het opeens augustus 2019.”

Onzin natuurlijk, het is uiteindelijk toch echt een kwestie van de tijd nemen voor de dingen die je wilt doen. Heb ik dus overduidelijk niet gedaan de afgelopen tijd, maar: ‘a change is gonna come’. Ik ga weer schrijven en meer fotograferen. Gewoon op mijn gemak, met af en toe een blogje en wat foto’s, en waarschijnlijk af en toe ook helemaal niets.

Ben je benieuwd naar de blogjes die ik hier binnenkort zal plaatsen? Volg me dan door hiernaast op de knop ‘Volg!’ te klikken. Dan hoef je niets meer te missen.

Mijn foto’s vind je op michaelavanriel.nl, evenals meer informatie over fotoshoots. Heb je daar interesse in? Schroom niet en neem contact met me op, zodat we iets kunnen afspreken. Ik heb er zin in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s