En dan dit nog

Mensen met een verhaal

Mijn favoriete onderwerp is mensen. Om te fotograferen, maar ook om over te schrijven. Mensen zijn interessant, niemand uitgezonderd. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens, hoe ‘gewoon’ ook, een verhaal te vertellen heeft. Ik wil die verhalen graag laten zien op dit blog. Of dat verhaal nou mooi, heftig, emotioneel, grappig of wat dan ook is, ik maak er graag een mooi portret van. Letterlijk en figuurlijk, want natuurlijk horen daar ook mooie foto’s bij.

Wil jij jouw verhaal kwijt aan mij, of ken je iemand die dat misschien wil, laat het me dan weten! Mail me via michaelavanriel@gmail.com, of bel me op 06-19454440.

Redactie- en correctiewerk

Een van mijn sterke punten op het vlak van teksten, is het redigeren of corrigeren ervan. Ik kijk met veel plezier en toewijding jouw artikel, brief of scriptie na. Waar nodig verbeter ik spel- en grammaticafouten, en maak ik je zinnen net een beetje mooier of beter leesbaar. Wil jij gebruikmaken van mijn correctiekunsten? Neem dan contact met me op, zodat we kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s