Mijn eerste keer

Geen zorgen papa (die is geabonneerd op mijn blog), dit blogje gaat niet over mijn eerste seksuele uitspattingen, dat doe ik je echt niet aan. Nee, vandaag heb ik een andere eerste keer beleefd. Sta ik normaal gesproken achter de camera, vandaag stond ik ervoor. Nu is dat op zich niets nieuws, er zijn wel vaker foto’s van me gemaakt. Vandaag was het echter anders, want vandaag was voor het eerst alle aandacht tijdens een fotoshoot voor mij, mij en niemand anders dan mij. En dat was erg leuk. Leuk omdat ik het nu eens van de andere kant heb kunnen meemaken, en leuk omdat ik straks eindelijk professionele foto’s van mezelf heb op mijn eigen fotografiewebsite.

Vandaag was het dus mijn eerste keer. Na half Rotterdam doorkruist te hebben dankzij mijn TomTom die totaal niet up-to-date is, kwam ik enigszins verhit en opgejaagd aan bij de fotostudio van SoWow Fotografie aan de Zuiderparkweg. Na de nodige voorbereidingen (lees: kopje thee, make-up, even uitblazen van de reis), mocht ik plaatsnemen voor de zwarte achtergrond in de studio van fotografe Inge, en de meest onmogelijke en toch makkelijk uitziende houdingen aannemen. Nooit gedacht dat ik voor een foto nog eens op mijn rug zou eindigen, met mijn nek in een zeer onnatuurlijk aanvoelende pose. Best zwaar hoor, het modellenbestaan. Maar oh, was wat het leuk om te doen. En een heel klein beetje spannend, dat ook.

Ben je al benieuwd naar de resultaten? Ik kan haast niet wachten, en hoewel geduld absoluut niet mijn sterkste kant is, zal ik het in dit geval toch echt even moeten hebben. Het duurt een paar weken voordat ik de bewerkte foto’s ontvang, en dan verschijnen ze vanzelfsprekend op mijn website en op mijn blog. Stay tuned!

2 gedachtes over “Mijn eerste keer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s