Bijna 40…

Volgend weekend word ik 40. En dat vind ik toch eigenlijk wel een dingetje. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het helemaal niet erg om 40 te worden, integendeel zelfs. Ik voel me bij lange na geen (bijna) 40, en blijkbaar zie ik er ook nog een stukje jonger uit, aangezien ik vaak redelijk ongelovige blikken zie wanneer ik mijn leeftijd noem. Ja, echt waar! En ik ben blij met ieder jaar dat erbij komt. Het gaat alleen zo verrekte snel! Naarmate mijn verjaardag nadert, realiseer ik me steeds meer dat ik na volgend weekend op weg ben naar de 50. 50!!! Ook wel bekend als ‘middelbare leeftijd’. The big five o. Sara!!!

Maar hoewel ik 50 best al wel een beetje oud vind klinken – sorry dames en heren die die respectabele leeftijd al bereikt hebben 😉 – hoor je me verder echt niet klagen hoor. Ouder worden gebeurt gewoon, en ik heb besloten dat ik er maar beter nog meer van kan gaan genieten. Ouder worden is namelijk niet voor iedereen weggelegd, dat is me de afgelopen anderhalf jaar een paar keer pijnlijk duidelijk geworden.

Genieten dus. En dat ga ik op mijn 40ste verjaardag zeker doen, want ik ga samen met vriendlief en onze families heerlijk kneuterig en gezellig brunchen bij een Van der Valk-hotel. Gewoon genieten!

Een gedachte over “Bijna 40…

  1. Als ervaringsdeskundige kan ik je melden dat het geen zeer doet om wat ouder te worden, het geeft alleen zo nu en dan wat kleine ongemakken, pijntje hier, pijntje daar. Maar in je hoofd blijf je gewoon jong.als iemand naar mijn leeftijd vraag , zeg ik altijd : ik ben van 1957. Mogen ze het zelf uitrekenen. Ik vind het namelijk geheel niet belangrijk. In iedergeval vast een fijne verjaardag gewenst.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s