Mijn fotografie-activiteiten

Ik ben momenteel bezig om mijn fotografie-activiteiten eens flink op te schudden. Het aantal shoots dat ik afgelopen jaar heb gedaan, is op één hand te tellen en dat moet veranderen. Tijd voor een beetje actie dus: prijzen aanpassen, portfolio bijwerken en promoten die hap!

Nieuw op mijn fotografiewebsite is trouwfotografie. Ik was altijd een beetje huiverig om dat aan te bieden, omdat trouwreportages behoorlijk tijdrovend zijn, wanneer je ook nog 36 uur voor een baas werkt. Toch heb ik nu besloten om het actief te promoten, omdat het eigenlijk best heel erg tof is om te doen. Ik houd het aantal gewoon beperkt tot een stuk of vijf reportages per jaar. Prima oplossing toch? Michaela blij en stellen die Michaela als fotograaf willen blij! Win-win!

Dus ga jij trouwen in 2020 en ben je nog op zoek naar een fotograaf voor jouw mooiste dag? Kijk dan op http://www.michaelavanriel.nl en wie weet spreek ik je snel!

Gepubliceerd door

Michaela van Riel

photography | writing | reading | doggy Aschjkar | boyfriend Arjan | family | friends | music | learning new things | michaelavanriel.nl | michaelaschrijft.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s